Expert Imaging and Sound Association – EISA

0

De Expert Imaging and Sound Association – EISA is een vereniging van 53 gespecialiseerde tijdschriften uit 25 landen. De EISA is opgedeeld in verschillende ‘expertgroepen’, waarin tijdschriften worden opgenomen die over dat specifieke onderwerp gaan.

EISA Awards
Focus is (niet verrassend) onderdeel van de Photography Expert Group, waar we ook voorzitter van zijn. Dit is met 16 leden (en dus 16 tijdschriften) direct ook het grootste cluster binnen de organisatie. In juni van elk jaar komen de hoofdredacteuren van de EISA-bladen samen om de Awards toe te kennen. Om genomineerd te worden, moeten producten getest zijn door minstens vijf magazines en in ieder geval binnen drie maanden na bekendmaking van de Awards voor de consumenten verkrijgbaar zijn.

EISA Awards 2018-2019
De toekenning van een EISA Award gaat niet zonder slag of stoot. Tijdens de jaarlijkse juryvergadering worden de testresultaten vergeleken en wordt er flink gediscussieerd over alle punten die tijdens het testen van de genomineerde producten naar boven zijn gekomen. De onafhankelijkheid van het testen en de expertise van de experts uit alle betrokken landen, zorgt voor een gebalanceerde lijst van beste producten van het jaar.

Hieronder volgt op 28 augustus een totaaloverzicht van de EISA Awards 2018-2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam