Monique Belier – Inner Movement

0
Monique Belier
Where the spirit meets the bone © Monique Belier

Atelier K84 in Amsterdam toont binnenkort een solo-expositie van de in 2023 aan de Fotoacademie afgestudeerde kunstenaar Monique Belier. Inner Movement is de overkoepelende titel van het werk dat Belier het afgelopen jaar heeft voltooid en bestaat naast haar photo-artist boek Where the spirit meets the bone, ook uit twee nieuwe, lopende projecten met een verdere verdieping van haar eerdere werk. Beelden van de nieuwe projecten In search of Nijinsky en Treading Water zullen voor het eerst tijdens deze expositie te bewonderen zijn.

Monique Belier
Treading Water © Monique Belier

De focus van Monique Belier ligt op het verdiepen in aspecten van de menselijke psyche, en het zichtbaar maken van emoties waarvoor we vaak geen woorden hebben. Beweging is een essentieel onderdeel van haar fotografie en noodzakelijk om deze emoties vast te leggen, maar is niet het doel op zich.

De expositie opent op vrijdag 12 juli en loopt t/m zaterdag 7 september. Monique Belier zal tijdens de openingstijden – elke vrijdag & zaterdag van 12-18 uur  – zelf in Atelier K84 aanwezig zijn om haar werk toe te lichten en met alle belangstellenden in gesprek te gaan.

Ook in Amsterdam te zien: Erik Klein Wolterink – Déjà vu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam