Fotobiënnale Wieringen: Keerlingen

0
Fotobiënnale Wieringen

Vanaf 22 juni vindt de tweede editie van Fotobiënnale Wieringen plaats. Op deze mooie plek in de kop van Noord-Holland zijn exposities te zien van Dirk Kome, Cris Toala Olivares, Anna Swagerman, Rem van den Bosch en Gerrit Ooteman. Het thema is ‘Keerlingen’.
Waar land en zee contact maken, lijken ze elkaar voortdurend te bevechten. De elementen schuren langs elkaar heen, beuken op elkaar in, maar blijken uiteindelijk toch onlosmakelijk verbonden te zijn. Voor Wieringers heeft het water meer dan twee gezichten. Vaak is het de grote liefde maar altijd ook de eeuwige vijand. Keerlingen gaat over de mensen die deze tegenstelling omarmen. Het zijn de visionairs, de denkers en de creatieve geesten die een eiland inhoud en kleur geven. Slim genoeg om met veranderingen mee te bewegen als dat nodig is, maar eigenwijs genoeg om hun eigen koers te bepalen. Soms is eilanden een treurig lot beschoren. Ze houden op een eiland te zijn. Honderd jaar geleden leek dat ook met Wieringen te gebeuren. Gelukkig zien de meeste Wieringers dat anders. Wieringen is eigenlijk nog steeds een eiland, het is alleen veel groter geworden.

Fotobiënnale Wieringen – Keerlingen
t/m 4 augustus
diverse binnen- en buitenlocaties op Wieringen
wo t/m zo, 11.00 tot 17.00 uur
Passepartout € 10,00 (met dit ticket is elke lokatie één keer te bezichtigen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam