Jesse van den Berg – Where We Bloom

0
Jesse van den Berg
Where We Bloom © Jesse van den Berg

Pennings Foundation toont deze zomer Where We Bloom van Jesse van den Berg. Hierin nemen we een kijkje in van den Berg’s utopie. Waar kwetsbaarheid gevierd wordt. Met fotografie legt die een diverse kijk op queerness vast. Jesse nodigt je uit om diens visie op een utopie te ontdekken. Een plek waar mens en natuur op harmonieuze wijze met elkaar verweven zijn. Laat je meenemen in beeld en geluid en vergeet voor eventjes de wereld om je heen. 

Where We Bloom © Jesse van den Berg
Where We Bloom © Jesse van den Berg

Jesse van den Berg (1996) studeerde Fine Arts & Design (MA) aan Academie St. Joost in Den Bosch en studeerde af met het project Reconstructing Queer Intimacy, een project wat nog steeds gecontinueerd wordt. Diens foto’s verschenen in Volkskrant Magazine, Vogue Italia, VICE International, NPO2, Curatedbygirls, Winq & Wül Magazine. In 2021 was diens werk te zien bij Pennings Foundation in de groepstentoonstelling Naakt//Nu.

Jesse van den Berg – Where We Bloom
28 juni t/m 24 augustus
Pennings Foundation, Geldropseweg 63, Eindhoven

Ook nu te zien: Lonneke van der Palen bij Museum JAN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam