Andy Summers expositie in de Leica Gallery Amsterdam

0
Andy Summers
© Andy Summers

Hij is vooral bekend als gitarist van The Police, maar Andy Summers maakt sinds de jaren 1980 ook internationaal naam als kunstfotograaf. Verschillende succesvolle internationale tentoonstellingen en boekpublicaties onderstrepen zijn talent op het gebied van fotografie. In zijn stemmige beelden, voornamelijk in zwart-wit, neemt Summers je mee in zijn wereld. Met zijn Leicacamera in de hand maakte hij tijdens zijn vele reizen over de verschillende continenten zowel straatbeelden als portretten, waarbij de focus altijd ligt op het artistieke moment. In deze expositie zijn 75 foto’s te zien van zijn reizen, van de VS en Zuid-Amerika, via Europa naar China en Japan. Hiernaast is een serie van kleine prints te zien, gemaakt tijdens de concerttours van The Police.

Andy Summers – A Series of Glances
t/m 16 juni | Leica Gallery Amsterdam
Van Baerlestraat 74, Amsterdam
di-za 10:00-18:00, zo 12:00-17:00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam