Unseen 2024

0
unseen

De Unseen Photo Fair vindt dit jaar plaats van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september 2024. De locatie is als vanouds het Westergasterrein Amsterdam. Zo’n 70 galeries van over de hele wereld, aangevuld met wel 60 onafhankelijke uitgevers, tonen de nieuwste ontwikkelingen in de hedendaagse fotografie. Naast de professionele presentaties van al deze deelnemers omvat Unseen 2024 ook een tiental speciale installaties.

Roderick van der Lee, directeur Unseen: “We zijn verheugd dat dit ook dit jaar een wereldwijde afspiegeling van fotografie, het medium van onze tijd, te zien zal zijn. Niet alleen galeries van over de wereld zullen op Unseen werk presenteren, maar ook galeries die dichter bij huis gevestigd zijn, tonen werk van internationale grootheden, dat vaak voor het allereerst te zien zal zijn op Unseen.”

Het volledige programma is vanaf juni hier te vinden.

Unseen 2024
20 t/m 22 september 2024
Westergas, Klönneplein, Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam