Genomineerden Zilveren Camera 2023!

0
Zilveren Camera 2023
Foto: Eric Brinkhorst Tijdens de jurydagen op 12 en 13 januari jl.

De genomineerden voor de Zilveren Camera 2023 zijn bekend gemaakt. Het gaat om genomineerden voor de Zilveren Camera, Prijs voor Storytelling en Paul Peters Fotoprijs. Op vrijdag 16 februari worden in een feestelijke awardshow in theater Gooiland de winnaars bekendgemaakt.

Kanshebbers voor de Zilveren Camera 2023 zijn:
Adriaan Backer, Amaury Miller, Arie Kievit, Bas Czerwinski, Bas Losekoot, Bram Petraeus, Carla Kogelman, Corné Sparidaens, Daniel Rosenthal, David van Dam, Emiel Muijderman, Evert Elzinga, Giedo van der Zwan, Ilvy Njiokiktjien, Iris van den Broek, Isabelle Hattink, Jan Mulders, Jasper Doest, Jelle Krings, Jill Streefland, John van der Tol, Jordi Huisman, Joris Knapen, Joris van Gennip, Julia Gunther, Killian Lindenburg, Koen van Weel, Loek Buter, Marcel Jurian de Jong, Marcel Krijgsman, Marcel Molle, Mona van den Berg, Nynke Brandsma, Olivier Middendorp, Patrick Post, Piroschka van de Wouw, Remko de Waal, Robert Oosterbroek, Robin de Puy, Robin van Lonkhuijsen, Ronald Hoogendoorn, Rox Klijn, Ruben Terlou, Sakir Khader, Simone Wenth, Stan van der Sluis, Theo Bosboom, Tina Farifteh, Tjitske Sluis

De genomineerden voor de Zilveren Camera x Kamera Express Publieksprijs worden bekend gemaakt op dinsdag 13 februari. Vanaf dat moment kan er al online gestemd worden op genomineerden. Van 17 februari t/m 14 april is de Zilveren Camera 2023 tentoonstelling te zien in Museum Hilversum. Vanaf 17 februari kan hier ook gestemd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam