Duco de Vries: De ontmoeting

0

In dit mooie overzichtsboek zijn de portretten van Duco de Vries verzameld, aangevuld met een enkel landschap. Als freelancefotograaf maakt hij portretfoto’s voor diverse bladen en reclamebureaus. Of hij hierin nu zijn eigen gang kan gaan, of gebonden is aan een aantal voorwaarden, altijd probeert hij de energie van het moment tussen hem en de geportretteerde vast te leggen. Duco wil de essentie van die ontmoeting vastleggen. Dat doet hij door met al zijn aandacht bij de ander te zijn en zijn zintuigen aan te zetten. De beelden in zwartwit en kleur illustreren de intimiteit van dat moment, het plezier en de verbinding tussen de fotograaf en de geportretteerde. Of hij nu artiesten en andere bekende en minder bekende mensen vastlegt, zoals een boer, een lid van een motorclub, of zijn eigen ouders. Een portretfoto is voor hem, naast de technische kwaliteit, vooral geslaagd door het contact. En dat zie je terug.

De ontmoeting
Duco de Vries
eigen beheer (ducodevries.nl)
€ 54,50

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam