Cewe Photo Challenge 2020

0

Het thema van de CEWE Photo Challenge 2020 is Het mooiste van Nederland. Tot en met 15 november 2020 gaat Cewe op zoek naar wat Nederland typisch Nederlands maakt. Wat roept Nederland bij jou op? Welke verborgen plekjes, typische gewoontes of stereotype beelden doen jou meteen aan ons land denken? Welke gebeurtenissen, mensen of fenomenen zijn voor jou typisch Nederlands? Je kan iedere week foto’s insturen voor vier categorieën: Dieren, Vakantie in eigen land, Architectuur & technologie en Hobby & Vrije Tijd. Elke week kiezen we per categorie de vijf beste foto’s van de week. Per maand kiezen we uit deze beste foto’s per categorie vijf genomineerden. Uit deze genomineerden worden uiteindelijk de categorie winnaars en de overall winnaar van de CEWE Photo Challenge 2020 gekozen.

De hoofdprijs van de CEWE Photo Challenge is een bijzondere fotogenieke midweek rondom Amersfoort.

Klik hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam