Home Nieuws Laatste kans inzenden voor World Press Photo Contest 2024!

Laatste kans inzenden voor World Press Photo Contest 2024!

0
World Press Photo

Heb je een belangrijke foto en/of serie gemaakt in 2023, doe dan mee aan de World Press Photo Contest 2024. Deelnemen is gratis en staat open voor alle professionele fotografen die werkzaam zijn op het gebied van fotojournalistiek en/of documentairefotografie. Stuur je beste werk in vóór de deadline op donderdag 11 januari 2024 om 13.00 uur CET (Nederlandse tijd).

De World Press Photo Contest werkt met 6 wereldwijde regio’s – Afrika, Azië, Europa, Noord- en Midden-Amerika, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië en Oceanië. Inzendingen worden beoordeeld in de regio waar ze zijn genomen. Voor elke regio zijn er vier verschillende categorieën: Singles, Stories, Long-Term Projects en Open Format.

Op 3 april worden de regionale winnaars bekend gemaakt en de 4 hoofdwinnaars, waaronder de World Press Photo of the Year, op 18 april. Hierna start op 19 april de tentoonstelling in Amsterdam. Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Evgeniy Maloletka winnaar World Press Photo of the Year!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam