Marvel Harris – Inner Journey

0
Marvel Harris
Uit Inner Journey © Marvel Harris

Marvel Harris brengt in de doorlopende fotoserie Inner Journey zijn ervaringen rondom genderidentiteit, zelfliefde en mentale gezondheid in kaart. Marvel is in 2018 afgestudeerd aan de Nederlandse Fotovakschool en won verschillende prijzen, waaronder de eerste prijs in de categorie Documentair Nationaal (serie) bij de Zilveren Camera in 2018. Hij werd geselecteerd door LensCulture als Emerging Talent in 2019 en door Foam als Foam Talent in 2022. Zijn project Inner Journey wordt wereldwijd geëxposeerd. Zijn boek MARVEL won de MACK First Book Award 2021. Deze expositie is speciaal voor Museum Hilversum samengesteld.

Marvel Harris – Inner Journey
t/m 7 januari 2024
Museum Hilversum
Kerkbrink 6, Hilversum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam