Close Enough: New Perspectives from 12 Women Photographers of Magnum

0
Close Enough
What's ours, Beirut, Lebanon, 20 October 2019 © Myriam Boulos/ Magnum Photos

De titel Close Enough, geïnspireerd op Robert Capa’s uitspraak “Als je foto’s niet goed genoeg zijn, ben je niet dichtbij genoeg”, benadrukt de persoonlijke betrokkenheid en dialoog van elk van de twaalf fotografen met de mensen die ze volgen in vaak langlopende projecten. Close Enough bestaat uit 150 foto’s over sociale en politieke onderwerpen, altijd met de humanistische visie die kenmerkend is voor het beroemdste fotoagentschap.

Met Olivia Arthur, Myriam Boulos, Sabiha Çimen, Cristina de Middel, Bieke Depoorter, Carolyn Drake, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Hannah Price, Lua Ribeira, Alessandra Sanguinetti en Newsha Tavakolian.

Close Enough: New Perspectives from 12 Women Photographers of Magnum
t/m 16 december
Hangar
Place du Châtelain 18, Brussel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam