Viviane Sassen – Fabulous Monsters

0
Viviane Sassen
Untitled 024, uit de serie Roxane II (2017). © VIVIANE SASSEN

Museum MORE – Kasteel Ruurlo en Dat Bolwerck tonen in een dubbeltentoonstelling werk van Viviane Sassen, met modefotografie en vrij fotografisch werk. Beide tentoonstellingen laten de uitzonderlijke surrealistische kwaliteit zien van Sassens fotografie. Fabulous Monsters onderzoekt het bewuste en het onbewuste, het licht en de schaduw. Daarbij richt de tentoonstelling in Kasteel Ruurlo zich meer op het bewuste, het licht en de erotiek; de expositie in Dat Bolwerck houdt zich meer bezig met de schaduwkant van de psyche.

Viviane Sassen – Fabulous Monsters
t/m 17 sep | Dat Bolwerck, Zutphen
t/m 24 sep | Kasteel Ruurlo, Ruurlo

Ook nu te zien: Ed Templeton – Wires Crossed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam