Open call FOTODOK Lighthouse 2023/2024

0
Lighthouse
Foto: © Emilia Martin, een van de Lighthouse talenten 2022/23

Ben je een beginnend fotograaf en wil je een uniek programma volgen dat je ondersteunt, inspireert en je een waardevolle verbinding geeft met het werkveld? Schrijf je dan nu in voor Lighthouse. FOTODOK helpt je met het verkrijgen van cultureel ondernemerschapsvaardigheden en je krijgt de kans te werken aan de ontwikkeling van een overtuigend projectplan. FOTODOK zoekt 8 fotografen die in 2023 afgestudeerd zijn aan een Nederlandse academie en 2 zelf ontwikkelde fotografen die maximaal 5 jaar professioneel werkzaam zijn als fotograaf. Alle 10 met een flinke portie motivatie én affiniteit voor maatschappelijk urgente thema’s.

FOTODOK’s talentprogramma Lighthouse biedt 10 getalenteerde opkomende fotografen de mogelijkheid om een nieuw projectplan te ontwikkelen. Om dat te bereiken worden ze een half jaar lang op inhoudelijk, praktisch en financieel vlak geholpen door een grote groep experts uit het werkveld, het team van FOTODOK én elkaar. Alle deelnemers krijgen feedback op hun visuele en tekstuele projectvoorstellen en krijgen de unieke mogelijkheid om hun projecten te pitchen aan experts, fondsen en nieuwe samenwerkingspartners.

Stuur uiterlijk 31 juli 2023 je motivatie, portfolio en cv naar lisanne@fotodok.org.
Meer info over de voorwaarden en de aanmeldprocedure vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam