Stella Gommans: A Declaration of Love

0
Stella Gommans
© Stella Gommans

Deze solotentoonstelling richt zich op Stella Gommans eerste serie ‘Flowers in Dutch Light’ en toont ook enkele nieuwe werken. Geïnspireerd door het meesterschap van de Nederlandse schilders uit de Gouden Eeuw, in combinatie met fotografen uit de 20e eeuw en hun gebruik van licht, is het werk van de fotografe poëtisch, esthetisch, elegant en minimalistisch.

De tentoonstelling viert bloemen – het vastleggen van hun verschillende fasen en de verscheidenheid aan vormen en kleuren – die elk hun eigen verhaal vertellen. In prachtig detail geeft Stella Gommans weer hoe het licht het blad vangt, de elegantie van de stengel benadrukt, of hoe het ons een glimp laat opvangen van de broze bloemblaadjes en de uitbarsting van kleuren in volle bloei.

Tot en met 28 januari te zien bij de Elliott Gallery in Amsterdam.

Stella Gommans
© Stella Gommans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam