EISA PHOTO/VIDEO WIDE ANGLE ZOOM LENS 2022-2023; Sony FE PZ 16-35mm F4 G

0
Sony FE PZ 16-35mm F4 G

De nieuwste groothoekzoom van Sony maakt gebruik van een precies gemotoriseerd zoommechanisme. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor videomakers die tijdens het opnemen vloeiend en nauwkeurig willen zoomen. Ze zullen ook waarderen dat er geen verandering in beeldhoek is tijdens het scherpstellen, noch enige verschuiving in de focus bij het zoomen. De Sony FE PZ 16-35mm F4 G is echter niet alleen voor video geschikt. Het compacte, lichtgewicht en weerbestendige ontwerp en hoogwaardige optiek maken het ook een prima optie voor landschapsfotografen die liever licht reizen. Zowel fotografen als videomakers kunnen gebruik maken van de uitgebreide bedieningselementen van het objectief, waaronder een diafragmaring.

De Sony FE PZ 16-35mm F4 G werd bekroond met een EISA Award 2022-2023.

Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing. Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam