EISA TELEPHOTO LENS 2022-2023: Nikon NIKKOR Z 800mm F6.3 VR S

0
Nikon NIKKOR Z 800mm F6.3 VR S

Ultratele-objectieven worden meestal geassocieerd met enorme afmetingen, een hoog gewicht en een forse prijs. Nikons nieuwe 800mm tele-objectief is dan ook een aangename verrassing, met zijn compacte afmetingen, lage gewicht en bescheiden prijskaartje. Nikon heeft dit bereikt met behulp van een Phase Fresnel-lenselement, waardoor de lengte van de lens sterk kon worden verminderd. Bovendien zijn er verschillende lenselementen geplaatst om het zwaartepunt dicht bij de body te verplaatsen, waardoor fotograferen uit de hand echt mogelijk wordt. De Nikon NIKKOR Z 800mm F6.3 VR S biedt daarbij een uitstekende beeldkwaliteit, en heeft alles om een bestseller te worden onder natuurfotografen.

De Nikon NIKKOR Z 800mm F6.3 VR S werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam