EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO LENS 2022-2023: Nikon NIKKOR Z 400mm F2.8 TC VR S

0
Nikon NIKKOR Z 400mm F2.8 TC VR S

Een 400mm F2.8 objectief is de industriestandaard voor sportfotografie, en hij wordt vaak gebruikt met een teleconverter. De Nikkor Z 400mm F2.8 TC VR S is de eerste in zijn soort met een ingebouwde 1.4x teleconverter, die wordt geactiveerd met een handig geplaatste schakelaar. Hierdoor kunnen fotografen de brandpuntsafstand snel vergroten tot 560mm. Desondanks is de lens 20% lichter dan zijn voorganger met F-vatting. Zoals verwacht mag worden van een objectief dat gebouwd is voor professioneel gebruik, biedt deze veelzijdige telelens een hoge bouwkwaliteit, snelle autofocus en uitstekende optische prestaties.

De Nikkor Z 400mm F2.8 TC VR S werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam