AREA 2020

Dit jaar studeren meer dan veertig jonge fotografen af aan de HBO-opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie (faculteit aan de Nederlandse Fotovakschool). Als afsluiting van hun opleiding exposeren zij met hun werk in Loods 6 in Amsterdam. Het is de tweede gezamenlijke afstudeerexpositie van alle vier de vestigingen (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn).

0
Op zoek bij oma, Almere, 2020

AREA 2020 geeft inzicht in het werk van een nieuwe lichting fotografen, waarbij het afstudeerwerk centraal staat. De expositie geeft een brede blik op thema’s als verduurzaming, het klimaatprobleem, het leven in tijden van een crisis, schoonheidsidealen of demografische veranderingen. De coronacrisis vroeg om een groot aanpassingsvermogen van de studenten, zodat zij hun fotografieprojecten alsnog konden afronden. Zo werden projecten in zijn geheel veranderd; reizen naar het buitenland geannuleerd en oplossingen gezocht om fotografie op anderhalve meter afstand mogelijk te maken.

AREA 2020

5 t/m 11 sep
Loods 6

KNSM-Laan 143, Amsterdam

Area2020.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam