EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2022-2023: Sony Xperia 1 IV

0
Sony Xperia 1 IV

Deze veelzijdige smartphone van Sony maakt indruk dankzij het moderne, strakke ontwerp en de robuuste glazen afwerking van de zijkanten. Wat er in zit is voor gebruikers nog aantrekkelijker. De Sony Xperia 1 IV is voorzien van het allereerste camerasysteem met continue optische zoom op een smartphone, met glazen lenzen op de telecamera en geavanceerde Dual Pixel PDAF en OIS op de groothoekcamera. In combinatie met de 16 mm ultragroothoekcamera en de TOF 3D-dieptelens zet Sony de nieuwe standaard voor professionele opnamen, zowel voor fotografie als voor 4K video-opnames. Een krachtige Qualcomm Snapdragon-processor en een batterij van 5.000 mAh vervolledigen de specificaties van wat echt de multimediakoning onder smartphones is.

De Sony Xperia 1 IV werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam