EISA CAMERA OF THE YEAR 2022-2023: Nikon Z 9

0
Nikon Z 9

De Nikon Z 9 is de meest geavanceerde en capabele camera die je nu kunt kopen. De stacked full-frame CMOS-sensor van 45,7 megapixel en de snelle EXPEED 7-processor leveren een uitstekende beeldkwaliteit en hoge opnamesnelheden —tot 30 beelden per seconde in jpeg en 20 in raw, in volledige resolutie. Het snelle autofocussysteem met Nikons Advanced 3D Tracking volgt bewegende onderwerpen moeiteloos. Voor videomakers biedt de Z 9 een breed scala aan resoluties en framesnelheden, tot 12-bits raw 8K/60 intern. Met zijn grote grip en stevige bouwkwaliteit is de Z 9 een baanbrekend en krachtig werktuig voor de fotograaf en de cineast.

De Nikon Z 9 werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam