Inzending Carmignac Photojournalism Award geopend

0
Carmignac Photojournalism Award

Tot 16 oktober kunnen fotografen inzenden voor de Carmignac Photojournalism Award. Deze 11de editie is opgedragen aan de Democratische Republiek Congo (DRC) en aan de menselijke, sociale en ecologische uitdagingen waarmee zij vandaag wordt geconfronteerd. De Award, opgericht door Fondation Carmignac, financiert jaarlijks de productie van een onderzoeksreportage over mensenrechtenschendingen, geostrategische en milieukwesties in de wereld. De winnaar ontvangt een beurs van € 50.000 voor het uitvoeren van een 6 maanden durend project in Congo, waarna de Fondation Carmignac een reizende tentoonstelling en een publicatie zal produceren.

Carmignac Photojournalism Award

In 2018 ontvingen Kadir van Lohuizen en Yuri Kozyrev samen de Carmignac Photojournalism Award en konden hiermee hun fotoproject Arctic: New Frontier, rond het verdwijnen van de poolkappen, uitvoeren.

Voor meer informatie:
https://www.fondationcarmignac.com/photojournalisme/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam