Fotostudio De Jong naar het theater!

0
Fotostudiio De Jong
Wilfried de Jong

Wilfried de Jong neemt zijn grote liefde bij de hand. Fotografie. Hij maakte eerder een prachtige televisieserie onder de titel Fotostudio De Jong. Nu gaat hij met foto’s en muzikanten het theater in. En heel bijzonder: het publiek kan eigen foto’s aanleveren voor de avond.  

Op het toneel staan camera’s op statieven, flitslampen en een ouderwets fotohokje. Op groot scherm verschijnen foto’s van beroemde fotografen uit binnen- en buitenland, nieuwsfoto’s en werk uit Wilfrieds privécollectie. Iedere foto krijgt een energieke bewerking, in de vorm van een song, een theatrale scène of een pakkend verhaal.   

In Fotostudio De Jong is ook plek ingeruimd voor fotoliefhebbers in de zaal. Iedereen maakt foto’s; soms serieus met een goed toestel, soms heel snel met een mobieltje. Wilfried nodigt het publiek uit die foto’s vlak voor aanvang of tijdens de voorstelling te versturen of af te geven. Het gaat hierbij niet om de perfecte kwaliteit, je mag een afdruk meenemen, maar het mag ook gewoon op je mobieltje zijn. Wilfried zal ze live van commentaar en muziek voorzien. Houd er wel rekening mee dat niet iedereen aan de beurt kan komen.  

Er wordt live muziek gespeeld door Cok van Vuuren (gitaar), Bart Wijtman (bas, toetsen, loops) en Rob Wijtman (slagwerk).  

Regie: Antoine Uitdehaag 

Er zijn diverse speeldata van 2 februari t/m 4 april. Kijk hier voor alle informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam