Willem Poelstra lezing door Henk Wildschut

0
Willem Poelstra lezing
Afstand © Henk Wildschut

Fotograaf Henk Wildschut zal op 17 november 2021 de Willem Poelstra lezing houden, die in het teken staat van zijn project Afstand (Distance), dat in opdracht van het Rijksmuseum is gemaakt en daar momenteel te zien is. Afstand toont Wildschuts unieke visuele interpretatie van de impact van de corona-maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen. De fotograaf vertelt hoe hij de opdracht vertaalde in zijn visuele aanpak, het proces van redactie en vormgeving van zijn boek en de tentoonstelling.

Willem Poelstra lezing
Ter nagedachtenis aan oprichter Willem Poelstra organiseert Stichting Forhanna jaarlijks de Willem Poelstra lezing, waarvoor een spraakmakende spreker uit de documentaire fotografie wordt uitgenodigd om over zijn/haar werk en/of de stand van het vakgebied te spreken, veelal makers die vergaand betrokken zijn bij hun eigen diepgravende documentaire projecten.

Voor de lezing zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Bestel hier tickets.

De tentoonstelling ‘Afstand’ is tot en met 16 januari 2022 te zien in het Rijksmuseum.

Het boek ‘Afstand’ van Henk Wildschut is bij de lezing te koop voor een speciale prijs van € 39,50. De auteur zal je exemplaar signeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam