Dialogue Vintage Photography

0
dialogue-vintage-photography-magazine

Op 18 september 2021 vindt de derde editie plaats van Dialogue Vintage Photography. Een beurs / festival over vintage fotografie.
Op beurs vindt je verschillende handelaren en verzamelaars die hun collecties laten zien en verkopen. Voor een prikkie of meer.

Voor deze editie is er ook een magazine gemaakt. In het magazine staan vele verhalen van verzamelaars, handelaren, interviews met onder meer Jan de Bont en Manfred Heiting, een mooi verhaal over de dummies van Ed van der Elsken en nog veel en veel meer. Je kunt het magazine los kopen of koop Focus 9 en krijg het er gratis bij. Wees er snel bij want op = op.

Het programma met lezingen en workshops op de beurs is samengesteld door Maartje van den Heuvel, conservator fotografie bij de Bijzondere Collecties van Universitaire Bibliotheken Leiden en is te vinden op de website van Dialogue.

Dialogue Vintage Photography
CEC (Cultureel Educatief Centrum)
Bijlmerdreef 1289, Amsterdam
dialoguevintagephotography.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam