EISA STANDARD ZOOM LENS 2020-2021: Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

0

Voor veel professionele fotografen is een 24-70mm F2.8 een onmisbaar werkpaard. De RF 24-70mm F2.8L IS USM combineert een hoge lichtsterkte met een ingebouwde 5-stops beeldstabilisatie en een uitstekende beeldkwaliteit over het hele zoombereik, met uitzonderlijk lage vervormingsniveaus. De soepel en stil werkende Nano USM-motor zorgt voor een snelle en nauwkeurige autofocus, perfect voor zowel video als foto’s. De RF 24-70mm F2.8L IS USM biedt een robuuste, weerbestendige bouwkwaliteit samen met een fluorcoating die de voorste en achterste lenselementen beschermt tegen water en vingerafdrukken.

De Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam