EISA PROFESSIONAL CAMERA 2021-2022: Fujifilm GFX 100S 

0

Met de Fujifilm GFX 100S heeft Fujifilm de baanbrekende kenmerken van de GFX 100 verpakt in een veel compactere en lager geprijsde middenformaatcamera. Net als zijn grotere broer maakt de GFX 100S gebruik van een BSI-CMOS-sensor van 102 miljoen pixels die 44 x 33 mm meet en fasedetectiepixels heeft voor snelle, nauwkeurige hybride autofocus. De bijgewerkte sensor-shift in-body beeldstabilisatie kan nu tot 6 stops cameratrillingen compenseren, wat samen met de trillingsarme sluiter helpt om de scherpst mogelijke beelden te krijgen bij het fotograferen uit de hand. In Pixel Shift Multi-Shot-modus kan de camera bij het fotograferen van stillevens zelfs foto’s van 400 miljoen pixels produceren.

De Fujifilm GFX 100S werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam