EISA LENS INNOVATION 2021-2022: Canon RF 100mm F2.8L Macro IS USM

0

Terwijl de meeste fabrikanten hun assortiment full-frame objectieven voor de systeemcamera’s hebben uitgebouwd door hun populairste ontwerpen voor de spiegelreflexen te repliceren, is Canon consequent creatiever geweest. Deze nieuwe RF-mount 100mm F2.8 biedt de hoogste vergrotingsfactor (1,4x) van alle macro-objectieven in zijn klasse, waardoor gebruikers van de EOS R-systeemcamera’s het frame kunnen vullen met een onderwerp van slechts 26 x 17 mm. Het objectief beschikt ook over een nieuwe controlering voor sferische aberratie die het karakter van onscherpte in de voor- en achtergrond aanpast. Samen beloven deze twee innovaties nieuwe wegen te openen voor creatieve expressie voor close-upfotografie.

De Canon RF 100mm F2.8L Macro IS USM werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam