EISA MACRO LENS 2022-2023: Nikon NIKKOR Z MC 105mm F2.8 VR S

0
Nikon NIKKOR Z MC 105mm F2.8 VR S

Dit is een bijna perfecte macrolens. Dankzij een volledig nieuw optisch ontwerp is de Nikon NIKKOR Z MC 105mm F2.8 VR S aanzienlijk scherper dan zijn tegenhanger met F-vatting. Bij volle opening zijn de prestaties al uitstekend, is vervorming afwezig en is lichtafval bijna niet te merken. Scherpstellen gaat snel, dankzij dubbele STM-autofocusmotoren die twee groepen lenzen bewegen. De 4,5 stops vibratiereductie maken het gemakkelijk om uit de hand te fotograferen. De lens biedt een korte minimale scherpstelafstand van 0,29 m en is voorzien van een begrenzerschakelaar om het werkbereik te verkleinen tot maximaal 0,5 m. Ten slotte is de lens weerbestendig voor gebruik in ongunstige omstandigheden.

De Nikon NIKKOR Z MC 105mm F2.8 VR S werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam