EISA MACRO LENS 2022-2023: Nikon NIKKOR Z MC 105mm F2.8 VR S

0
Nikon NIKKOR Z MC 105mm F2.8 VR S

Dit is een bijna perfecte macrolens. Dankzij een volledig nieuw optisch ontwerp is de Nikon NIKKOR Z MC 105mm F2.8 VR S aanzienlijk scherper dan zijn tegenhanger met F-vatting. Bij volle opening zijn de prestaties al uitstekend, is vervorming afwezig en is lichtafval bijna niet te merken. Scherpstellen gaat snel, dankzij dubbele STM-autofocusmotoren die twee groepen lenzen bewegen. De 4,5 stops vibratiereductie maken het gemakkelijk om uit de hand te fotograferen. De lens biedt een korte minimale scherpstelafstand van 0,29 m en is voorzien van een begrenzerschakelaar om het werkbereik te verkleinen tot maximaal 0,5 m. Ten slotte is de lens weerbestendig voor gebruik in ongunstige omstandigheden.

De Nikon NIKKOR Z MC 105mm F2.8 VR S werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam