Canon Redline Challenge van start

0
Canon Redline Challenge
© Lorenz Holder

Canon Europe heeft een nieuwe competitie geïntroduceerd: de Redline Challenge. Deze wedstrijd is bedoeld voor ambitieuze hobbyfotografen om hun vaardigheden nog verder te vergroten, hun creativiteit uit te dagen en hun technische kennis te testen. Bij elke challenge delen een aantal inspirerende Canon Ambassadors hun professionele inzichten en tips & tricks, onder leiding van vlogger en fotograaf Kai Wong.

De Redline Challenge trapt af met het thema Light in the Dark. Fotografen kunnen tijdens deze allereerste editie hun vaardigheden in de praktijk brengen en de mogelijkheden verkennen van het fotograferen bij weinig omgevingslicht en van de relatie tussen licht en schaduw, contrast en kleur.

Deelnemers maken kans op een Canon-kit ter waarde van meer dan € 14.000,- en op een unieke fotografie-mentorsessie met internationaal gerenommeerd fotograaf en meervoudig Red Bull Illume-winnaar Lorenz Holder. Inzenden kan nog tot en met 31 mei. Canon zal in juni op haar website de shortlist met 10 finalisten bekendmaken. De uiteindelijke winnaar wordt op 27 juni bekendgemaakt.

www.canon.nl/redline-challenge/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam