CEWE Photo Challenge 2020

0
Dede van Raaij
Dede van Raaij -Huppelen Hup!

Half januari 2020 zijn de winnende beelden van de CEWE Photo Challenge 2020 bekendgemaakt. Het thema van deze editie was ‘Het mooiste van Nederland’. Dede van Raaij is gekozen tot overall winnaar.

De zonnige lentefoto van Dede van Raaij laat perfect zien waarnaar CEWE in 2020 op zoek ging: naar dat wat Nederland typisch Nederlands maakt. Van 19 juli tot en met 15 november 2020 kon er wekelijks worden ingezonden in vier categorieën: Dieren, Vakantie in eigen land, Architectuur & Technologie en Hobby & Vrije Tijd. Iedere week werden per categorie de vijf beste foto’s van de week gekozen. Vervolgens werden elke maand uit de beste weekfoto’s vijf genomineerden per categorie gekozen. Een jury koos uit deze tachtig genomineerden de vier categoriewinnaars en de overall winnaar van de CEWE Photo Challenge 2020.

Over Dede
Dede van Raaij is een fotograaf uit Heteren. Hoewel ze voornamelijk als hobby fotografeert, heeft ze ook af en toe betaalde fotoshoots.
“Ik maak veelal portretten met natuurlijk licht. Ik probeer de mooie momenten te pakken en oprechte expressies vast te leggen. Ook maak ik boudoirfotografie om te laten zien dat alle vrouwen aantrekkelijk zijn, ongeacht hun kledingmaat of leeftijd. Hiernaast trekt de natuur mij ook aan. Op deze foto zie je mijn dochter springen tussen de narcissen. We waren bij de bloemenvelden in Voorhout en ze was een beetje boos dat ik de hele tijd aan fotograferen was. Toen heb ik haar gevraagd om heen en weer te rennen en te springen. Om deze foto te kunnen maken heb ik op de grond gelegen. Dat doe ik heel vaak tijdens fotoshoots; het is mijn lievelings point of view. Met deze foto wilde ik laten zien dat, hoewel we in een moeilijke tijd leven, er altijd dingen zijn om van te genieten. Mensen die de foto zagen, vertelden me dat ze er vrolijk door werden.”

Zie hier de andere winnaars:

Gerda Hanemaaijer
Gerda Hanemaaijer |Varen met de bruine vloot
Rene Sluimer |Centraal Station Rotterdam
John Stegers |Roodborsttapuit
Jaqueline van Bijnen |Zondagochtend

Meer weten over Dede van Raaij, bekijk dan: dedevanraaij.com en @dedevanraaij
Voor meer informatie over de andere winnaars ga naar: wedstrijd.cewe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam