Foam Talent | Digital, online tentoonstelling

0
Foam Talent | Digital
The rebirth of Red Lotus, from the series Red Lotus, 2019 © Kamonlak Sukchai/ courtesy the artist

Foam presenteert een unieke online tentoonstelling die een nieuwe generatie hedendaagse fotografen in de spotlights zet. De tentoonstelling Foam Talent | Digital, is een multimediaplatform met fotografieprojecten ondersteund door audio, video en digitale effecten. Deze digitale tentoonstelling bestaat niet uit typische virtual reality of digitale installatiebeelden maar biedt een compleet nieuwe ervaring in de museumsector.

Foam breekt in deze online tentoonstelling met de beperkingen van de traditionele museumpresentatie in de fysieke ruimte. Deze online tentoonstelling is op maat gemaakt voor de digitale ruimte: letterlijk zonder muren, grenzen of beperkingen.  Er zijn herkenbare elementen die lijken op het onderzoekende van een fysiek museumbezoek, maar in plaats van te proberen een echt bezoek te recreëren, verleidt de tentoonstelling de online bezoeker om intuïtief nieuwe dingen ontdekken en te ervaren.

t/m 21 april te zien op https://talent.foam.org

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam