EISA TRAVEL ZOOM LENS 2020-2021: Tamron 28-200mm F2.8-5.6 Di III RXD

0

Deze alles-in-één zoomlens is de eerste in zijn klasse die een hoge lichtsterkte van F2.8 biedt aan de groothoekzijde, zonder dat dit ten koste gaat van het compacte formaat en lage gewicht. Dankzij een combinatie van speciale lenselementen en intelligente softwarecorrecties, behaalt de Tamron 28-200mm F2.8-5.6 Di III RXD indrukwekkende optische prestaties, met zuivere, scherpe beelden. In combinatie met de hoge lichtsterkte stelt de korte scherpstelafstand van slechts 19 cm gebruikers in staat close-ups te maken met mooi onscherpe achtergronden. De autofocus is snel, nauwkeurig en stil, wat een voordeel is voor zowel fotografen als videomakers.

De Tamron 28-200mm F2.8-5.6 Di III RXD werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam