EISA PORTRAIT LENS 2020-2021: Nikon NIKKOR Z 85mm F1.8 S

0

Deze uitstekende portretlens met de klassieke brandpuntsafstand van 85mm is een fenomenale toevoeging aan het Z-systeem van Nikon. Het is de beste 85mm lens van Nikon tot nu toe: het objectief presteert uitstekend op F1.8, met precies de juiste hoeveelheid zachtheid en vignettering die veeleisende portretfotografen wensen, terwijl de optische prestaties technisch perfect zijn wanneer het diafragma een paar stops wordt gesloten. Bovendien vertoont dit objectief geen vertekening, biedt het een snelle autofocus en is het gebouwd volgens hoge normen, inclusief weersbestendigheid voor gebruik onder alle omstandigheden.

De Nikon NIKKOR Z 85mm F1.8 S werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam