EISA LENS OF THE YEAR 2020-2021: Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

0

De Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM zet een nieuwe standaard voor professionele telezoomobjectieven en is Canons beste tot nu toe. De geheel nieuwe constructie is afgestemd op Canons RF-systeem en levert samen met een nieuw optisch ontwerp een indrukwekkende beeldkwaliteit in een zeer compact formaat. Het objectief is goed afgedicht tegen stof en spatwater en kan daardoor ook in uitdagende situaties worden gebruikt. Daarnaast biedt de lens een zeer effectieve 5-stops beeldstabilisatie. Het is zonder twijfel de beste lens die de EISA-jury het afgelopen jaar heeft getest.

De Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam