EISA FULL-FRAME CAMERA 2020-2021: Nikon D780

0
Eisa productbeeld Nikon D780

De Nikon D780 is een full-frame spiegelreflex met een CMOS-sensor van 24 megapixel. In combinatie met de snelle EXPEED 6-beeldprocessor laat dat hoge gevoeligheden tot ISO 51.200 toe, wat meer mogelijkheden biedt voor creatieve fotografie. Het kantelbare touchscreen helpt fotografen en videomakers om het beeld te maken dat ze willen, zelfs vanuit hoge of lage hoeken. Deze opvolger van de Nikon D750 brengt een hele reeks upgrades, zoals superieure beeldverwerking, betere videomogelijkheden (tot 4K UHD 30 fps met N-Log), slow motion en time-lapse. Bovendien zorgt het sterk verbeterde hybride AF-systeem voor een snelle autofocus bij het fotograferen en filmen via het LCD scherm.

De Nikon D780 werd bekroond met een EISA Award 2020-2021.
Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

Eisa banner Nikon D780

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam