EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2021-2022: Sony Xperia 1 III

0

Sony’s Xperia 1 III introduceert het allereerste 120Hz 4K-scherm op een smartphone. Samen met een periscoop-telezoomcamera met variabele brandpuntsafstand is dit een krachtige smartphone voor multimedia, en daardoor  ideaal voor iedereen die zijn mobiele apparaat voornamelijk gebruikt om hoogwaardige video- en foto inhoud. Deze mogelijkheden worden ondersteund door Qualcomm’s nieuwste 5nm Snapdragon 888-chipset en 12 GB RAM, nog een primeur voor een smartphone, en het resultaat is een apparaat dat ook uitblinkt in mobiel gamen en app-multitasking. Dit high-end toestel voor veeleisende gebruikers verpakt zijn uitgebreide functionaliteit in een fris ontwerp met een onberispelijke glazen afwerking en IP65/IP68 water-/stofdichtheid.

De Sony Xperia 1 III werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam