EISA CAMERA OF THE YEAR 2020-2021: Fujifilm X-T4

0
productafbeelding Fujifilm X-T4

De Fujifilm X-T4 is een uitstekende systeemcamera met een X-Trans CMOS-sensor van 26 megapixel. Hij combineert een compact formaat met een zeer hoge beeldkwaliteit, indrukwekkende snelheid (tot 20 fps in volle resolutie) en professionele videomogelijkheden zoals 4K met 60 fps. Een van de belangrijkste nieuwe functies is de 5-assige beeldstabilisatie in de body, die afhankelijk van het objectief tussen de 5 en 6,5 stops corrigeert. Daardoor zijn zelfs bij lange belichtingstijden haarscherpe opnamen mogelijk. Het scherm kan nu opzij worden gedraaid, zodat je jezelf gemakkelijk kunt filmen. Fujifilm heeft de beste APS-C systeemcamera tot nu toe gemaakt.

De Fujifilm X-T4 werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

Eisa banner Best Product 2020-2021 Fujifilm X-T4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam