Annulering Unseen Amsterdam 2020

0
Unseen Amsterdam

De heropleving van het Coronavirus die de laatste weken in diverse landen plaatsvindt, doet veel internationale galeries twijfelen aan de haalbaarheid van een succesvolle deelname aan Unseen Amsterdam. Zowel de vrees voor een lock down als het wegblijven van de internationale verzamelaars zijn belangrijke afwegingen om niet deel te nemen aan Unseen 2020. De afgelopen week is Unseen dan ook geconfronteerd met diverse annuleringen van reeds aangemelde galeries en zijn toezeggingen om te participeren ingetrokken.

De organisatie is er nog steeds van overtuigd dat met passende maatregelen een veilig en aangenaam bezoek aan Unseen voor alle bezoekers is gegarandeerd. Het internationale karakter, hetgeen de beurs zo bijzonder maakt, staat echter wel onder druk. Om het succes van Unseen Amsterdam op lange termijn te kunnen waarborgen, vindt het management het van essentieel belang dat de eerste editie -onder leiding van het Art Rotterdam team- het internationale karakter van de beurs voortzet. Er is dan ook besloten om de 2020 editie te annuleren en volgend jaar plaats te laten vinden in september 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam