EISA Maestro Photo Contest 2020

0
Eisa Maestro

De EISA Maestro Photo Contest, een fotowedstrijd voor pro’s en amateurs, wordt elk jaar georganiseerd door de EISA (Expert Imaging and Sound Association). Deze organisatie bestaat uit vertegenwoordigers van tientallen toonaangevende internationale tijdschriften/ websites op het gebied van fotografie, video, audio & home theater, mobiele apparaten en auto-elektronica. De EISA Maestro Photo Contest begon tien jaar geleden op initiatief van Focus en is op wereld niveau een groot succes aan het worden.
Het thema van dit jaar is MOVEMENT

Zo doe je mee
Stuur een serie in van 5 tot 8 foto’s. Alle inzendingen dienen in digitale vorm te worden aangeleverd en moeten speciaal voor deze wedstrijd gemaakt zijn. Bestaande portfolio’s zijn uitgesloten van deelname.

1e Ronde
Alle inzendingen dienen vóór 1 mei binnen te zijn. De 1e, 2e en 3e prijswinnaars worden gekozen door de Focus-redactie. De uitslag van deze ‘nationale’ winnaars wordt gepubliceerd in het juli/augustusnummer van Focus.

Finale – Jurering: Juni 2020
Alle eerste nationale prijswinnaars uit de 16 deelnemende EISA-landen zullen gezamenlijk worden gejureerd op de Algemene Vergadering van de EISA, die in juni 2020 plaatsvindt. De drie uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt op het EISA Awards Gala op 4 september 2020.

Stuur je foto’s vóór 1 mei 2020 naar focus@focusmagazine.nl

Klik hier voor de nationale winnaars uit 2018

Meer informatie over de Eisa Maestro Photo Contest vind je hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam