Clinic Video 7 maart

0
Clinic
Foto Bruno Bobbink

In het kielzog van het succes van de microbeurzen kondigen we hierbij vol trots de nieuwe Foto en Video Clinics aan. De Clinics zijn een samenwerking van Fotogram en Fotoschool met Nivo-Schweitzer, Focus Magazine en Eduard de Kam van het NIDF. De Clinics worden weer dagen vol lezingen en demo’s. Met de mogelijkheid om professionals al je vragen te stellen en vele anderen met een passie voor fotografie en beeld te ontmoeten! 

Clinic Video
Net zoals je van de Fotogram Beurzen gewend bent verdiept elke Clinic een duidelijk afgebakend onderwerp. Het thema van deze editie is Video. We verdiepen ons deze dag in alle ins en outs van video en montage.

Entreeticket geeft recht op korting
De entreeprijs voor deze Clinic bedraagt € 15,-. Met je entreeticket krijg je €25,- korting op een cursus naar keuze bij Fotogram (minimaal 6 lessen).
Ook geeft het entreeticket €25,- korting op een aanschaf (bij besteding van €100,- of meer) bij Nivo- Schweitzer en 20% korting op een boek uit de webshop van Focus.

Over de Video Clinic
Projecten van fotografen bestaan steeds vaker uit een combinatie van fotografie, video en tekst. Hoe bepaal je de montage, hoe houd je de aandacht vast en wat zijn de valkuilen? Tijdens deze dag leer je over videotechniek, en bekijk je de nieuwste producten. Je luistert naar inspirerende verhalen uit de praktijk en je wordt verrast door werk van bijzondere beeldmakers.

Clinic Video, 7 maart. Fotogram, Amsterdam
Lezingen op het programma:
10.30 – Technische introductie Martien de Man
11.15 – ‘Still motion’ fotograaf Jasper Faber
13.00 – Vlogger/wielrenner Bruno Bobbink 
14.15 – Zilveren Camera winnaar Cigdem Yuksel

Ook zullen er verschillende demonstraties zijn. Binnenkort volgt uitgebreidere informatie over de randprogrammering.

Meer informatie en aanmelden hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam