EISA MANUAL LENS 2021-2022: Laowa Argus 33mm F0.95 CF APO

0

De Laowa Argus 33mm F0.95 CF APO is een uitzonderlijk lichtsterk standaardobjectief voor systeemcamera’s met APS-C sensor. Dit objectief met ultragroot diafragma is perfect voor zowel fotografie bij weinig licht als voor het verkrijgen van een extreem kleine scherptediepte, vooral in combinatie met de kortste scherpstelafstand van 35 cm. Dankzij het apochromatische ontwerp blijven de kleurranden die gewoonlijk worden geassocieerd met een hoge lichtsterkte buitengewoon goed onder controle. De lange focusslag, lage focus-breathing en de traploze diafragmaring maken hem ook ideaal voor videogebruik. Het objectief is beschikbaar in Canon RF-, Fujifilm X-, Nikon Z- en Sony E-lensvatting.

De Laowa Argus 33mm F0.95 CF APO werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam