Gratis workshops bij aankoop van een Wacom Cintiq

Wil je jouw foto’s naar een hoger niveau tillen? Dan is Photoshop een echte must! Met de tekentablets van Wacom kun je jouw beelden bewerken tot het perfecte plaatje

0
Foto: Martijn van Oers

Wacom heeft naast de succesvolle Cintiq Pro, voor professionals, een betaalbaarder alternatief op de markt gebracht: de Wacom Cintiq 16 en 22 tekentabletten. Hiermee is het werken op een tablet voor iedereen binnen handbereik gekomen. Wil je je foto’s op een professionele manier bewerken? Wacom geeft tijdelijk bij aankoop van een Wacom Cintiq 16” of 22” gratis workshops Photoshop onder begeleiding van professioneel beeldbewerker/digital artist Wieger Poutsma. Lees Wiegers praktijkverhaal over deze Wacom tabletten in Focus 10-2019 en online. De workshop Kennismaken met Photoshop is voor de beginnende bewerker. De workshop De diepte in met Photoshop gaat in op de unieke en onontdekte mogelijkheden binnen Photoshop.
Let op: VOL = VOL!     

Workshopdata
Zaterdag 18 januari 2020 in Almelo
Zaterdag 25 januari 2020 in Utrecht

Kijk op kamera-express.nl/wacom-actie voor alle ins en outs mbt de gratis workshops.

Deze actie loopt nog  tot en met 31 december 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam