EISA WIDE-ANGLE PRIME LENS 2019-2020: Sony FE 24mm F1.4 GM

De Sony FE 24mm F1.4 GM is een hoogwaardige lens die ongelooflijk scherpe opnames maakt. Bovendien is het ook nog eens de meest compacte en lichte lens in zijn klasse.

0
Sony_FE-24mm-F1.4-GM

De Sony FE 24mm F1.4 GM is een hoogwaardige lens die ongelooflijk scherpe opnames maakt, zowel in het centrum als aan de beeldranden, en zelfs bij het grootste diafragma van F1.4. Het optisch ontwerp is voorzien van verschillende speciale lenselementen voor een uitstekende beeldkwaliteit, terwijl het diafragma met 11 lamellen een ronde opening biedt voor prachtig vervaagde achtergronden. De krachtige DDSSM-motor zorgt voor een zeer snelle, precieze en stille scherpstelling, terwijl de minimale scherpstelafstand van 24 cm kan worden gebruikt voor close-ups met spectaculaire perspectieven. Bovendien is het ook nog eens de meest compacte en lichte lens in zijn klasse.

Dit product werd bekroond met eenĀ EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam