EISA PHOTO SOFTWARE 2019-2020: Skylum Luminar

Luminar 3 is een beeldbewerkingsprogramma voor Mac OS en Windows waarmee fotografen hun foto’s met slechts een paar muisklikken kunnen optimaliseren.

0
Skylum_Luminar

Luminar 3 van Skylum – binnenkort opgevolgd door Luminar 4 – is een beeldbewerkingsprogramma voor Mac OS en Windows waarmee fotografen hun foto’s met slechts een paar muisklikken kunnen optimaliseren – en met verbluffende resultaten. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij artificiële intelligentie. Bewerken, selecteren en maskeren zijn allemaal geautomatiseerd. Deze saaie taken die voorheen alleen met de hand konden worden uitgevoerd, zijn nu binnen een seconde klaar. Ervaren fotografen kunnen nog steeds handmatig aanpassingen maken om het meeste uit de software te halen. Luminar is beschikbaar als een op zichzelf staand programma en als plug-in voor Adobe Photoshop en Lightroom.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam