Nature Talks, Online Photo Festival

Op 12 & 13 december vindt het Nature Talks Photo Festival plaats. Een allround natuurfotografie-event met een breed scala aan genres: van macro-, landschaps- en wildlife-fotografie tot storytelling. Dit jaar vindt het festival, vanwege de COVID-19 maatregelen, online plaats. Focuslezers krijgen 10% korting op hun ticket!

0
Nature Talks

Het is alweer de 5e editie van het Nature Talks Photo Festival! Een weekend lang kun je genieten van alle aspecten die de natuurfotografie rijk is: van macro-, landschaps- en wildlife-fotografie tot storytelling. Met nationale en internationale topfotografen en filmers, een aantal sprekers zijn onder andere bekend van National Geographic. Zo’n 25 verschillende natuurfotografen komen aan het woord en delen hun meest magnifieke beeldmateriaal. De fotografen vertellen hun verhaal, geven hun geheimen prijs en delen hun mooiste foto’s. Zo komen zowel de beginnende als meer ervaren fotografen volledig aan hun trekken. Ook is er er net zoals bij het fysieke fotofestival de mogelijkheid om aan masterclasses deel te nemen en om je foto’s/portfolio door de experts te laten reviewen. Dit jaar geven de standhouders op de virtuele fotografie beursvloer ook uitleg over de nieuwste snufjes en presenteren ze hun producten. De Nature Photographer of the Year 2020 wordt op zaterdag 12 december bekend gemaakt tijdens de online prijsuitreiking.

Nature Talks

De volgende 25 nationale en internationale sprekers geven een lezing en live Q&A’s:
Johan Lolos (BEL), Manon Bruijn (NED), Stefan Christmann (DUI), Marsel van Oosten (NED/ZA), Pie Aerts (NED), Aaron Gekoski (ENG), Harmen Piekema (NED), Audun Rikardsen (NOR), Emanuele Biggi (ITA), Marcel van Kammen (NED), Matthew Maran (ENG), Mathijs Frenken (NED), Andrew (Andy) Parkinson (ENG), Federico Veronesi (ITA/KEN), Judith Borremans (NED), Herman van der Hart (NED), Tin Man Lee (USA), Marco Gaiotti (ITA), Jo-Anne McArthur (CAN), Martijn Nugteren (NED), Michel Lucas (NED), Stefan Gerrits (NED/FIN), Gheorghe Popa (ROM), Alex Mustard (ENG) en Ronald Peeters (NED). 

Masterclasses:
Andrew (Andy) Parkinson (ENG ) – De kunst van backlight
Johan Lolos (BEL) – Tips en tricks om je instagram een boost te geven
Emanuele Biggi (ITA) – Macrofotografie met een groothoek en andere waanzin

Foto- en Portfolio Reviews:
Marsel van Oosten (NED/ZA)
Tin Man Lee (USA)

Nature Talks

Nature Photographer of the Year
Op zaterdagavond 12 december om 20.00 uur uur wordt de prijs de fotowedstrijd Nature Photographer of the Year uitgereikt.De jury kan slechts 61 winnaars kiezen uit de maar liefst 19.547 ingestuurde beelden. Daarom wordt dit jaar de publieksprijs georganiseerd. De bezoekers kunnen tijdens het fotofestival op hun favoriete foto stemmen. Met hun stem wordt de winnaar van de NPOTY 2020 publieksprijs gewonnen.

Online fotofestival
Het voordeel van het online fotofestival is dat je niet meer hoeft te kiezen uit de verschillende programma’s. Je kan alles tot 1 maart 2021 terugkijken wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kan je ook nog kiezen met of zonder NL/ENG ondertiteling.

Kortingscode voor Focuslezers!
Voor het inspirerende Nature Talks Photo Festival kun je tickets krijgen vanaf 35 euro (dagticket).
Een weekendticket schaf je voor 60 euro aan.

Focus lezers krijgen 10% korting op de tickets met de code: focus-talks2020.

www.naturetalks.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam