EISA CAMERA OF THE YEAR 2019-2020: Nikon Z 6

De Nikon D 6 is de beste allround full-frame camera die serieuze fotografen nu kunnen kopen.

0
Nikon_Z-6

Met de Z 6 heeft Nikon een buitengewone camera gemaakt met een sensationeel gebruiksgemak en een robuuste bouwkwaliteit, die bovendien uitstekende beelden levert in bijna elke opnamesituatie. Het autofocussysteem biedt oogdetectie-AF, waardoor een nauwkeurige scherpstelling mogelijk is, ongeacht waar het onderwerp zich in het beeld bevindt. De grote en scherpe elektronische zoeker biedt een bijzonder nauwkeurige voorvertoning van het eindresultaat, terwijl de ingebouwde beeldstabilisatie de foto’s scherp houdt met elke lens, inclusief F-mount spiegelreflex-lenzen. Simpel gezegd, dit is de beste allround full-frame camera die serieuze fotografen nu kunnen kopen.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam