Gratis microbeurs: Beter licht, betere foto!

0
Microbeurs
Foto: Erik Hijweege

Na de succesvolle Color Management Microbeurs van afgelopen november wordt in januari 2019 een nieuwe editie georganiseerd. Dit keer is er gekozen voor het thema belichting en alles wat daarbij komt kijken.

Een goede belichting van je foto is essentieel, maar er zijn oneindig veel verschillende verlichtingsmogelijkheden. Tijdens de Beter Licht Microbeurs laten we je zien wat er allemaal mogelijk is en wat de verschillen zijn. Zo kom je o.a. meer te weten over onder meer flits-, led-, HMI- en halogeenlicht en over het werken met lichtvormers, reflectoren en lichtmeters.Zoals altijd zijn er gedurende de dag lezingen van diverse fotografen, waarbij verschillende vormen van lichtgebruik aan de orde komen. Het programma wordt op dit moment nog ingevuld, maar zeker is de komst van Erik Hijweege: hij zal vertellen over lightshaping. Daarnaast zijn er verschillende importeurs aanwezig, waaronder Profoto, Aperture, Fotoflits en BBP Light, met producten op het gebied van licht.

Deze microbeurs wordt georganiseerd door Fotogram/ Fotoacademie/ Fotohuis, Nivo-Schweitzer, Eduard de Kam en Focus.

Beter licht, betere foto!
Datum: zaterdag 19 januari 2019
Locatie: Sarphatistraat 35, Amsterdam
Tijd: 10-16:30 uur
Aanmelding: via Eventbrite (gratis entree)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam