Twee Noor-fotografen doorkruisen poolgebieden

0

De Russische fotojournalist Yuri Kozyrev en zijn Nederlandse collega Kadir van Lohuizen – beiden van het agentschap Noor – reisden het afgelopen half jaar naar 14 bestemmingen binnen de noordelijke poolcirkel, daarin gesteund door het winnen van de negende Carmignac Photojournalism Award. Gelijktijdig met Paris Photo opende hun indrukwekkende en alarmerende tentoonstelling Arctic: New Frontier in de Cité des sciences et de l’industrie in het Parijse La Villette.

We spraken afgelopen woensdag met beide fotografen over de ingrijpende gevolgen die zich kristalhelder laten gevoelen op en rond de Noordpool.

De tentoonstelling Arctic: New Frontier is te zien tot en met 9 december 2018.

Meer informatie: Fondation Carmignac

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam