EISA PROFESSIONAL LENS 2018-2019: Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm F4E TC1.4 FL ED VR

De Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm F4E TC1.4 FL ED VR, Nikons eerste objectief met een ingebouwde teleconverter, is een droom die waarheid wordt voor professionele sport- en wildlife-fotografen.

0
De Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm F4E TC1.4 FL ED VR is een droom die waarheid wordt voor professionele sport- en wildlife-fotografen.

Nikons eerste objectief met een ingebouwde teleconverter is een droom die waarheid wordt voor professionele sport- en wildlife-fotografen. De eenvoudig in te schakelen teleconverter vergroot de brandpuntsafstand tot 560 mm met een grootste lensopening van F5,6. De lens levert scherpe foto’s over het gehele zoombereik, zelfs wanneer je met de grootste lensopening fotografeert. Dankzij de effectieve beeldstabilisatie kun je uit de hand werken met sluitertijden die tot vier stops langzamer zijn. De lens is volledig weerbestendig met een fluorinecoating die het voorste lenselement beschermt tegen water, stof en vuil.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam